Excursie naar Cairo Vanuit Sharm El Sheikh Met Het Vliegtuig

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Cairo Vanuit Sharm El Sheikh Met Het Vliegtuig” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%231e73be” google_fonts=”font_family:Arimo%3Aregular%2Citalic%2C700%2C700italic|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][dt_slideshow width=”900″ height=”350″ autoplay=”true” interval=”3500″ posts=”cairo”][vc_empty_space][vc_column_text]

Sharm el Sheikh naar Cairo | Excursie Piramides vanuit Sharm el Sheikh

Excursie naar Cairo vanuit sharm el sheikh met het vliegtuig

Het programma

Excursie van Sharm el Sheikh naar Cairo door de lucht. U bezoekt de Piramides, de Sfinx en het Egyptisch Museum, geniet van een stadstour door Caïro per bus met een lunch op de Nijl, winkelmogelijkheden en een optionele kleine boottocht op de Nijl.

Ophalen

U wordt opgehaald van uw hotel in Sharm el Sheikh naar het vliegveld, de vlucht van Sharm El Sheikh naar Caïro duurt ongeveer 50 minuten. Onze Engels sprekende ervaren gids in Egyptologie wacht op u op het vliegveld, hij zal u de hele dag in Caïro ontmoeten en begeleiden. Uw tour zal beginnen in een comfortabele, geklimatiseerde bus die geniet van een onvergetelijke dag om de prachtige bezienswaardigheden van Caïro te zien.

Bezoeken 

Piramides van Gizeh

Normaal gesproken beginnen we onze bezoeken met de drie piramides van Gizeh, de beroemdste en grootste piramides van Egypte. De Grote Piramide “Cheops” is de oudste en is het enige overgebleven meesterwerk van de Zeven Wereldwonderen. De Khafre Piramide is nog steeds gedeeltelijk bedekt met kalksteen op de top. De Menkauer piramide is omgeven door nog drie andere, maar veel kleinere piramides. 

U kunt zelf bepalen of u de piramides van binnenuit wilt zien, maar de ingang is optioneel en niet bij de prijs inbegrepen.

Sfinx

Het grootste beeld ooit gebouwd is de Sfinx met zijn machtige leeuwenlichaam. Zoals eerder gedacht, bewaakte het de graven. De Tempel van de Vallei maakt deel uit van het piramidecomplex.

Egyptisch Museum

Na een bezoek aan de Piramides van Gizeh brengen we een bezoek aan het Egyptisch Museum, dat vooral bekend is om zijn unieke collectie van meer dan 120.000 voorwerpen uit de oude, middelste en nieuwe dynastieën uit de oudheid. De belangrijkste attractie van het museum is de collectie van koning Toetanchamon met de inhoud van het graf, met name de gouden sarcofaag en het onvergelijkbare gouden dodenmasker dat gemaakt is van puur goud en 11 kg weegt. 

De zaal van de Koninklijke Mummies is een ander onvergetelijk hoogtepunt, maar de ingang is optioneel en niet inbegrepen in de prijs.

Lunch

Tijdens uw bezoeken geniet u van een lunch met een heerlijke Egyptische keuken in een restaurant aan de rivier de Nijl in Caïro.

 Zeilboot (optioneel)

U kunt ook genieten van een kleine zeilboot (Felucca) op de rivier de Nijl in Caïro, fantastisch!

Winkelen

Normaal gesproken kun je aan het eind van de dag in Caïro winkelen en souvenirs kopen als je geïnteresseerd bent.

Nadat u geniet van deze onvergetelijke excursie van Sharm el Sheikh naar Caïro, halen we u op om terug te keren naar de luchthaven van Caïro en terug te vliegen naar Sharm el Sheikh. Onze bus wacht op u bij de luchthaven om u op te halen voor uw hotel.

 De excursie omvat

Vlucht Sharm/ Cairo/Sharm

Transfers in Sharm en Cairo in bussen met airconditioning

Toegangsprijzen voor het Egyptisch Museum, Piramides en Sphinx gebied

Engelstalige handleiding

Reisleider

Lunch

Niet inbegrepen op excursies

De ingang voor de zaal van de Koninklijke Mummies in het Egyptisch Museum

De ingang van de Cheops, Khafre of Menkaure Piramide

Felucca-reis

Dranken

Tips

Vergeet u niet mee te nemen

Geldig paspoort met een volledig visum van Egypte

Ontbijtbox (gratis vanaf het hotel)

Excursie naar Cairo vanuit sharm el sheikh met het vliegtuig

[dt_highlight color=”” text_color=”#ffff” bg_color=””]   Prijs: 185 € → 175 € [/dt_highlight]

[dt_highlight color=”” text_color=”#ffff” bg_color=””]  Privé: 225 € → 215 € [/dt_highlight]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Boek Nu” color=”warning” align=”left” link=”url:http%3A%2F%2Fshoufshoufsharm.com%2Fboek-nu%2F|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[dt_highlight color=”” text_color=”#ffff” bg_color=””]  MISSCHIEN VIND JE OOK LEUK [/dt_highlight]

[/vc_column_text][vc_column_text][post-carousel id=”1559″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart